09feb

Wij zijn dit jaar weer goed van start gegaan. We hopen ook dit jaar weer veel mkb-ondernemingen te begeleiden om het werk naar een duurzamer en hoger niveau te tillen met organisatieadviezen voor zowel werkgever als werknemer.

Als werkgever wilt u natuurlijk ook de meest geschikte kandidaten aannemen, er zeker van zijn dat uw medewerkers op de juiste plek zitten en inzicht hebben in de ontwikkel mogelijkheden van uw medewerkers. 

Hoe doen we dit nu eigenlijk?

In ons JOBassessments platform kunnen verschillende tests afgenomen worden. Voorbeelden hiervan zijn de persoonlijkheidskenmerken test, diverse competentietesten, werk/denk niveau en nog veel meer.

De tests zijn:

  • Wetenschappelijk onderbouwd, betrouwbaar en valide
  • Beschikbaar in alle niveaus van VMBO tot en met WO
  • Beschikbaar in meerdere talen

De kandidaten maken de test in hun eigen tempo, hebben de optie om de vragen te beluisteren en indien nodig één vraag terug te klikken. De testen kunnen ook elk moment worden gepauzeerd en op een ander moment worden gevolgd.