28sep

Als je een rondje maakt langs de diverse banensites, dan valt je op dat het allemaal één pot nat is. En dan hebben we het over de voorwaarden die de werkgevers aanbieden. Onderscheiden als werkgever is daarbij de oplossing. Natuurlijk zijn er de vaste voorwaarden en de emolumenten die altijd geboden moeten worden, maar daarmee maak je niet het verschil.

Om erachter te komen wat je kan bieden, zal je naast je onderneming ook de mensen moeten kennen die voor je werken. Vooral de menselijke aspecten zijn daarbij van groot belang. Waarom werkt iemand voor je? Wat zijn de drijfveren? Wat zijn de competenties van de werknemers? Ga zo maar door.

Wij kunnen u als ondernemer helpen om dit in kaart te brengen en om te zetten in bruikbare informatie. Waarmee je je personeel verder kan helpen, personeel vast te houden en ook niet onbelangrijk, de juiste kandidaten te zoeken voor openstaande vacatures.  Wanneer je je eigen personeel kent, dan weet je beter waar, hoe en waarmee je de beste mensen aantrekt voor je onderneming. Die de organisatie aanvullen, verbeteren en van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Hoe wij dat doen komen we graag bij u toelichten. Niet onbelangrijk; in veel gevallen is dit voor het MKB ook nog kosteloos.

Nieuwsgierig, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Team JOBconcept