JOBconcept kan je ondersteunen of begeleiden bij het ontwikkelen of invoeren van een methode die werkenden in je onderneming stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk.  JOBconcept stimuleert om al succesvol bewezen projecten verder uit te breiden of op te schalen. Ook is het mogelijk subsidie aan te vragen om nieuwe methodieken op het gebied van leren en ontwikkelen in te voeren of te bedenken.

Je kunt denken aan de volgende activiteiten;

 • Systeem van periodieke ontwikkelgesprekken
  Het gesprek tussen de leidinggevende en de medewerker over zijn of haar ontwikkeling is belangrijk voor het creëren van een werkomgeving waarin leren en jezelf blijven ontwikkelen, volop wordt gestimuleerd. Maar het kan lastig zijn als ondernemer om te weten hoe je dit gesprek het beste en het meest effectief kunt voeren. JOBconcept ondersteunt je bij het invoeren van een periodiek ontwikkelgesprek. Denk hierbij aan een adviesgesprek met een één van onze medewerkers over hoe je een dergelijk systeem het beste kan invoeren in je bedrijf en over hoe dit ontwikkelgesprek het beste kan worden gevoerd.
 • Bedrijfsschool
  Bedrijven voelen de noodzaak om personeel aan te trekken, te binden en duurzaam inzetbaar te houden. Dit kan bijvoorbeeld door aan te sluiten bij een bestaande bedrijfsschool of door zelf een bedrijfsschool op te richten, waar leren en werken worden gecombineerd. Zo kan je als ondernemer nieuwe en bestaande medewerkers een opleiding laten volgen en ondertussen mee laten werken in het bedrijf.
 • Leerrijke werkomgeving
  Er zijn verschillende methodieken te bedenken om een omgeving te creëren waar medewerkers op een laagdrempelige manier nieuwe vaardigheden kunnen opdoen. Hierbij kan worden gedacht aan:
 1. Het ontwikkelen van een E-learning programma.
 2. Het opzetten en implementeren van een kennis- en leerportaal.
 3. Introductie van leerambassadeurs en/of bedrijfsambassadeurs

JOBconcept biedt een kant-en-klaar concept met slimme online tools.

Nieuwsgierig naar hoe wij dit doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.