De veranderingen op de arbeidsmarkt (denk aan steeds verdergaande technologische mogelijkheden, robotisering en digitalisering) kunnen invloed hebben op de benodigde vaardigheden en organisatiestructuur van je bedrijf. Voor de strategische planning van je bedrijf kan het nuttig zijn om eens in de zoveel tijd inzichtelijk te krijgen wat de veranderingen betekenen voor je organisatie en medewerkers.

Wij van JOBconcept kunnen je helpen om je bedrijf door te lichten en een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan te maken, waar je bedrijf vervolgens direct mee aan de slag kan. 

Een scholings- en ontwikkelplan geeft inzicht in de huidige structuur van je bedrijf, de kennis en vaardigheden van je personeel en de omgeving waarin je bedrijf opereert. Een plan laat niet alleen de huidige stand van zaken zien, maar kijkt ook naar de gevolgen van trends zoals digitalisering, robotisering en technologisering. Hierbij is specifiek aandacht voor de verwachte benodigde kennis en vaardigheden van medewerkers. Het plan bevat een maatwerkadvies waar je bedrijf direct mee aan de slag kan.

JOBconcept biedt een kant-en-klaar concept met slimme online tools.

Nieuwsgierig naar hoe wij dit doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.