$show=/p/over-jcp.html

Talent Search

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Wij gaan samen met jou op zoek naar de beste vacatures (MBO+, HBO en WO) die het best aansluit bij uw talenten. 

We gaan een goede persoonlijke relatie met je aan. We ondersteunen je met adviezen, met een uitstekend assessment en met coaching op het gebied van presentatie- en sollicitatietechnieken. 

We benaderen de bedrijven en we stellen je daar voor. 

Werving & Selectie en Corporate recruitment

Nadat er een uitgebreide intake heeft plaatsgevonden, gaan wij namens uw bedrijf op zoek naar de beste kandidaat voor uw vacature. 

Een uitgebreid assessment zorgt er voor dat de kandidaat uitstekend bij uw organisatie past. De kans dat dit niet het geval is, is verwaarloosbaar.

Outplacement 
(van werk naar werk)

Wij begeleiden uw (boventallige) werknemer op een duurzame wijze naar een nieuwe passende werkomgeving. 

Daar waar bij reguliere outplacementtrajecten de kandidaat in grote lijnen zelf de zoektocht naar een nieuwe werkomgeving dient uit te voeren gaat JOBconcept Professionals een stap verder. Wij helpen de kandidaat intensief in de zoektocht naar een nieuwe werkgever.
Wij coachen uw medewerker op het gebied van presentatie- en sollicitatietechnieken, wij bieden een zeer uitgebreid assessment aan en wij zorgen voor de juiste introductie bij deze nieuwe potentiële werkgever. Het eindgesprek dient de kandidaat uiteraard zelfstandig te voeren.

Kortom: Het op een duurzame en professionele wijze oplossen van arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken!

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Over JCP