$show=/p/op-zoek-naar-werk.html

Op zoek naar werk?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Ben je inmiddels niet meer zo tevreden met je huidige baan? Of zit je, om welke reden dan ook, even “in between jobs”? 

Lukt het om welke reden dan ook niet om zelf die leuke nieuwe baan te vinden? Wij kunnen je helpen om daarin wel te slagen.

Omdat wij matching meer dan serieus nemen vragen wij dit ook van alle kandidaten die zich door ons willen laten bemiddelen. Wij vragen van de kandidaten een actieve betrokkenheid. Bij ons maakt een uitgebreid assessment altijd onderdeel uit van het traject naar een nieuwe baan. Dit assessment helpt ons maar ook jou niet alleen met het in kaart brengen van je persoonlijkheidskenmerken en competenties, maar geeft ook inzicht in de mate waarin bepaalde  competenties (verder) zijn te ontwikkelen.

Het matchen met jouw profiel kan beginnen

De testresultaten matchen JOBconcept Professionals met de profielen van vacatures en algemene functieprofielen. 

Deze match laat perfect zien of en hoe het profiel van jou overeenkomt met het profiel van de desbetreffende vacature.

INTAKE GESPREK

We starten met een intake gesprek. We bespreken jouw ambities en brengen in kaart wat je wensen zijn. We vragen je een intake formulier in te vullen en vragen je om je cv aan ons toe te sturen. 

AFSPRAAK ASSESSMENT

Daarna wordt er een afspraak gemaakt  om het assessment in te vullen. Dit kun je gewoon in alle rust thuis “op de bank” doen. 

ANALYSE ASSESSMENT

Aansluitend wordt het assessment door een van onze consultants geanalyseerd en uitvoerig met je besproken. We stellen samen met jou een plan van aanpak op en er wordt een uitgebreid portfolio opgesteld.

SAMEN SELECTEREN

Samen met jou gaan we op zoek naar vacatures die voor jou interessant zijn en waar je goed op matched. Wij benaderen deze bedrijven en stellen je bij deze potentiële werkgever voor. Dit kunnen bedrijven zijn uit ons groeiende portfolio van bedrijven waarmee we een duurzame relatie hebben opgebouwd maar ook voor ons nieuwe relaties. 

EINDGESPREK WERKGEVER

De laatste loodjes zijn voor jou!! Het “eindgesprek” met de werkgever moet je natuurlijk zelf voeren. Uiteraard kunnen wij jou hierbij begeleiden. Wij laten hierbij niets aan het toeval over. 

INTERESSE?

Hieronder kun je je bij ons aanmelden.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen graag van jou!

Op zoek naar werk?