$show=/p/op-zoek-naar-een-kandidaat.html

Op zoek naar een geschikte kandidaat?

Het heeft er alle schijn van dat de complete complexe arbeidsmarkt al jaren in berust in het feit dat er een ongeveer 50% kans bestaat het aannemen van een nieuwe werknemer op een teleurstelling uitloopt in het eerste jaar. Een confronterend percentage. Vrijwel altijd omdat er niet aan elkaars verwachtingen kon worden voldaan. Zonde van alle energie, om over tijd en geld nog maar te zwijgen.

De nieuwe collega wordt gezocht onder vaak grote tijdsdruk en voor de 'beste kandidaat' ligt zo snel mogelijk een aanbod op tafel. 

De handtekening onder de arbeidsovereenkomst is slechts een transactie. Deze overeenkomst zegt echter helemaal niets over het eindresultaat en ook niets over wat de nieuwe collega uw bedrijf gaat opleveren. 

Onze kandidaten ter uwer beschikking

Bij JOBconcept Professionals denken wij dat dit anders kan en moet. 

De essentie van onze dienstverlening gaat niet over het plaatsen van een kandidaat op een vacature, maar over het plaatsen van de juiste kandidaat op de juiste vacature bij het juiste bedrijf. 

Wij besteden veel tijd aan onze kandidaten. We hebben een fors aantal kandidaten in ons portfolio waarbij we er zorg voor dragen dat we deze kandidaten ook echt kennen.

Zo goed als 0% kans 
op een “Mis Match”

Al onze kandidaten worden uitgebreid getest middels een uitstekend assessment. 

Uiteraard kunnen wij voor u ook een maatwerktraject uitvoeren met betrekking tot uw vacature. We stellen ons tot doel dat de kans op een “mis match” bij onze kandidaten tot een uitzondering wordt verheven. 
U wilt een nieuwe collega die zo snel mogelijk toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf, wij zorgen ervoor dat dat in de praktijk ook gebeurt.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Interesse? Laat dan hieronder uw gegevens achter 

Of bel meteen 038-458 04 03

Op zoek naar een kandidaat?